Spirituell lærer sitter ved siden av sin personlige enhjørning
Glad og tilstedeværende kvinne i en hvit blazer, lyseblå topp og en mørkeblå bukse
Kraftfull prestinne holder hendene i været og de lyser av magi og kraft. Bak henne står hennes personlige drage.

Hvem er Linn?

Kvinne holder hendene foran ansiktet som i frykt for.å synes (være synlig)

Det skulle gå 25 år før jeg virkelig våget å stole på meg selv og gå den veien hjertet og sjelen min ville jeg skulle gå, istedenfor å lytte til “alle” andre og hva de mente var best…

Oppveksten min bestod av mange sykehusbesøk og mye snakk om begrensninger. Livet mitt styrtes av intens frykt og selvpålagte begrensninger. Frykten kjente jeg på store deler av dagen og jeg var redd for det aller meste - inkludert sånt som med 100% sannsynlighet ikke kunne skje. Én av de mest fremtredende fryktene var helseangsten min, som nok helt sikkert sprang ut fra alle sykehusbesøk jeg opplevde fra jeg ble født og til jeg var 21.

Dame som holder hendene foran ansiktet. Antrekket er en grønn silkekjole.

Jeg har vært gjennom flere operasjoner enn det som kan telles på fire hender. Det at jeg er født med Noonans syndrom førte også til at jeg fikk tett oppfølging. Med syndromet fulgte hjertefeil, dårlig syn og noe nedsatt hørsel, ledd -og muskelsmerter og karakteristiske ansiktstrekk, for å nevne noe. Skoliosen (den skjeve ryggraden) jeg opplevde å få i rundt 20 årsalderen, og som jeg ble operert for da jeg var blitt 21 år, er også noe som kan linkes opp mot Noonans syndrom. Jeg ser egentlig på meg selv som heldig fordi jeg har en veldig mild grad av syndromet, men likevel så har jeg hatt min del motgang - akkurat som alle andre.

Kvinne sitter i en brun stol på et hotellrom, ser ut i luften og lar tankene vandre i refleksjon. Antrekket på bildet er en grønn bukse, en mønstrete topp i bruntoner og en hjemmestrikket cardigan i ull og fargen kobber.
Tenkende og reflekerende kvinne sitter i en stol på et nydelig hotellrom og ser ut i luften
Kvinne i en grønn silkekjole river seg i håret av frustrasjon

Fra jeg ble født lå det hele tiden i “kortene” at jeg skulle bli ufør, noe jeg ble før jeg fylte 20 år. Jeg har hele livet vært innunder “systemet” og opplevde å bli plassert i bokser som jeg overhodet ikke følte meg hjemme i. Det førte til mye frustrasjon, en selvfølelse som ble enda lavere enn den allerede var og drømmer og ambisjoner som forsvant. Hva var vitsen med å drømme da jeg hele tiden ble fortalt at jeg i stedet burde være fornøyd med sånn ting var istedenfor å risikere å bli skuffet?

Vil her presisere at det jeg følte la mest “bånd” på meg var selve
systemet/samfunnet. Mine foreldre har hele tiden stått ved min side og kjempet for at jeg skulle få leve det beste livet jeg kunne, og familie/slekt har alltid vært en fantastisk støtte å ha og er mennesker jeg står nært. Likevel så var (og er) flere redde for at jeg skulle bli skuffet, noe som har ført til at jeg har følt på litt brems til tider - da i nåtid nå som jeg drømmer enormt stort og har veldig mange ambisjoner, de (drømmene og ambisjonene altså) kom nemlig tilbake.

Frustrert og lei dame som river seg i håret av frustrasjon.

Nå ser jeg jo hvor viktig den historien jeg har er og har vært for meg - kanskje spesielt med den karrieren jeg nå har gått inn i som
Universet selv sin utnevnte talsperson for evolusjon på alle livets områder i følge Human Design, spirituell lærer, yppersteprestinne og foredragsholder.


Det var i 2015 jeg skulle få mitt første ordentlige vendepunkt. Da dro jeg på min første alternativmesse og ble for første gang offisielt introdusert for mitt åndeteam og resten av Universet, og ingenting har vært det samme siden. Livet mitt ble snudd opp-ned på den gode måten, og det var en fantastisk opplevelse!


Jeg begynte å fordype meg i personlig -og spirituell utvikling og det ene har ført med seg det andre. Drømmene og ambisjonene er større enn noen gang og når noen nå prøver å plassere meg i en boks jeg ikke føler meg hjemme i, eller bremse meg på en annen måte, så bruker jeg det som en motivasjonsfaktor for veien videre. Jeg har gjennom hele livet opplevd å bli forhåndsdømt og undervurdert, men også dette bruker jeg som drivkraft og styrke nå, istedenfor å la det svekke meg. For ja, forhåndsdømt og undervurdert blir jeg fortsatt, men ikke i samme skala som før heldigvis.

Kraftfullt bilde av en kraftfull kvinne som sitter i en trapp av mur. På seg har hun en svart bukse, en grønn blazer og en svart blondetopp.p
Kraftfull kvinne som stråler av selvtillit, kraft, mot og styrke
Glad og lykkelig kvinne ute på tur i Spania. Her står hun midt imellom to fine trær, smilende og tilstede. Fornøyd med sitt magiske liv

Det er så godt som umulig (ja, faktisk) å komprimere historien min til noen få avsnitt og likevel få med seg “alt”, men historien min har i alle fall vist meg hvor viktig den spirituelle delen og min kontakt med Universet er, hvor viktig egenkjærlighet og å tillate seg å føle følelsene sine helt gjennom er og hvordan noen små justeringer her og der kan skape et gigantisk skift og føre til et magisk liv. Nå har jeg funnet min vei, jeg blir mer og mer kjent med den jeg virkelig er på dypet, jeg tiltrekker meg mye lettere det som er ment for meg - både mennesker, ting, muligheter ++ - og frykten har vel minsket med 90% føles det ut som. Jeg er også mer klar over hvilke begrensninger jeg har som jeg faktisk må ta hensyn til og hvilke som kun eksisterer i mitt eget hode, og jeg har kontrollen over frykten istedenfor at den kontrollerer meg.


I tillegg har jeg gått fra å leve et middelmådig liv med mye frustrasjon fordi jeg ikke levde ut mitt fulle potensial og samfunnet prøvde å presse meg inn i en bestemt boks som overhodet ikke passet meg, til nå å leve et magisk liv hvor jeg skriver min egen livshistorie, skaper min egen vei, tror på meg selv og lener meg på åndeteamet mitt og resten av Universet. En kontakt og samspill som er uvurderlig for meg.

Kvinne står på scenen og holder foredrag om det hun brenner for å prate om. En korallfarget strikkegenser og en svart bukse er dagens antrekk.

Familie har alltid betydd mye for meg og det gjør det fortsatt. Jeg elsker å tilbringe tid sammen med familie, samtidig som jeg nå på veien også tiltrekker meg mennesker som matcher meg og min vibrasjonsfrekvens. Det har gjort at nettverket mitt har vokst betraktelig de siste årene og det med mennesker som jeg har mye til felles med og klaffer godt med, noe som er magisk det også.

Jeg brenner ekstremt for å hjelpe magiske sjeler som DEG til å komme seg ut av bokser de ikke føler seg hjemme i, bli venn med følelsene sine, se sin uendelige verdi, leve ekte fra sjelen og gjøre det umulige mulig sammen med ditt personlige åndeteam og resten av Universet ved din side!

Jeg er nemlig et levende bevis på at det - sammen med Universet - er mulig å skape et realt skift i livet og at ting som virker umulig faktisk er MULIG.

Kvinne skinner sitt lys her på scenen hvor hun holder foredrag om åpne mer opp for Universet

Lyst på hjelp fra meg og Universet?

Da kan du sjekke ut de undernevnte klikkbare linkene:

READING/KANALISERING

UNIVERSETS TEMPELTM

FOREDRAG

Linn er nevnt...

I MEDIUM MAGASIN:

Lykkelig, stolt, ydmyk og takknemlig kvinne og prestinne som har blitt skrevet om i en nydelig artikkel som kom ut i Juni 2024 i magasinet Medium.

Hun gjør det umulige mulig

"Linn har overvunnet helseangst, knust dårlige prognoser og brutt løs fra «boksen» som samfunnet så velmenende ville putte henne inn i. Etter en kraftfull spirituell oppvåkning i 2015 omfavnet hun universets visdom og arbeider nå som universets talsperson."

Artikkelen finner du i blad nr. 4 : 2024 (kom ut i Juni 2024)

Du kan også lese premium-artikkelen på Medium sin nettside ved å klikke her.

GJEST I PODKASTENE:

KLIKK PÅ BILDENE FOR Å KOMME TIL DEN AKTUELLE EPISODEN

Coveret til podkasten Sjelfull business podden med businessmentor, spirituell leder og forfatterMayka Brevik

Livet må være noe mer m/ Linn Kleppa

LYTT DER HVOR DU LYTTER TIL PODKAST, SOM. HER!

Cover til podkasten Uhøytidelig Spirituell med Healer Susanne og Erik Ertsland Alsvik.

94. Å bruke spiritualitet til å ta kontrollen over eget liv

LYTT DER HVOR DU LYTTER TIL PODKAST, SOM. HER!

Coeret til podasten "La maske falle" med host forfatter Mai Camilla Munkejord

53. Fra knuste drømmer til drømmeliv. Linn Kleppa om sin reise fra ufør til entreprenør med mange jern i ilden

LYTT DER HVOR DU LYTTER TIL PODKAST, SOM HER!

Coveret til podkasten Sjelfull business podden med businessmentor, spirituell leder og forfatterMayka Brevik

BONUS: Et Hørespill om kvinners vekst (Kvinnedagen Spesial)

LYTT DER HVOR DU LYTTER TIL PODKAST, SOM. HER!

Podkasten Gjør det umulige mulig av Linn Kleppa og Universet. Fargerikt cover og episoder om personlig -og spirituell utvikling. Mye spennende, gode samtaler, gjester, kanalisering og masse lys, kjærlighet og magi. Mobilen svinger mot høyre.

Podkast

Linn & Universet driver podkasten "Gjør det umulige mulig" som handler om temaer innenfor personlig -og spirituell utvikling.

Her har vi både solo-episoder, kanaliserte peptalks fra Universet + mange spennende, magiske gjester. Skapt med magiske sjeler som deg i tankene og med en intensjon å inspirere deg til å tro på sannheten om at det er mulig å gjøre det umulige mulig!

Du finner podkasten blant annet her:

APPLE | SPOTIFY | YOUTUBE

Podkasten Gjør det umulige mulig av Linn Kleppa og Universet. Fargerikt cover og episoder om personlig -og spirituell utvikling. Mye spennende, gode samtaler, gjester, kanalisering og masse lys, kjærlighet og magi. Mobilen svinger mot høyre.