Bloggen til Linn & Universet – Smilende dame i hvit kjole og med hendene satt sammen i en namaste-hilsen og med to engler stående bak seg
Podkasten "Gjør det umulige mulig" finner du der hvor du lytter til podkaster + på YouTube. Dette er podkasten for deg som er interessert i personlig -og spirituell utvikling og drømmer om å leve mer fra sjelen, skape magi sammen med ditt åndeteam og resten av Universet og ønsker tips, inspirasjon og motivasjon på den reisen – for alt er mulig!

Heftig oppgradering på AFC del 1: Kursopplevelsen på Arthur Findlay College

October 01, 20242 min read

Da var det tid for å sette i gang med denne bonusserien på podkasten som vil handle om denne heftige oppgraderingen jeg opplevde da jeg var i England på det anerkjente og verdenskjente spiritualistiske colleget Arthur Findlay College. Et magisk sted som ofte blir kalt "Galtvort/Hogwarts" for alle som kjenner til Harry Potters verden.

Planen er å dele inn i flere episoder for å slippe at episodene blir så veldig lange og for å holde dem mer konkrete. Jeg ønsker å dele disse læringene som jeg mottok i løpet av disse to ukene fordi jeg tenker det kan være relevant for flere av podkastens lyttere. Flere av disse læringene og opplevelsene som jeg vil dele videre i denne serien støtter også opp under den magien som skjer når vi inviterer vårt personlige åndeteam + resten av Universet inn i livet vårt. Livet på Jorden trenger absolutt ikke være traust og kjedelig, det kan være så MAGISK som tatt utifra en Harry Potter bok, det til tross for utfordringer og møte med Jordens dualiteter.

I første del deler jeg av det lille jeg fikk med meg av selve kursoppholdet på AFC for å ta deg med inn i undervisningsverdenen på colleget. De neste delene vil også være fylt av tryllestøv med de læringene som Universet mente var de absolutt viktigste for meg å oppleve, samt vil jeg i en av delene også fortelle om et magisk sjelemøte som fant sted. Så om du ikke allerede gjør det: følg podkasten så du er sikker på at du får med deg alle godbitene – både fra denne serien, men også fra resten av episodene med blant annet gjester som vil komme videre utover høsten.

Sett deg behagelig til rette, lytt og la deg inspireres.

Podkasten er tilgjengelig der hvor du lytter til podkaster, blant annet på:

APPLE | SPOTIFY  

Du kan også se podkasten i videoformat på YouTube, under her.

Fortell gjerne hva du synes om episoden.

Signaturen til Linn Kleppa som er Universets talsperson, prestinne, aktivator og spirituell lærer

Lyst på det gratis minikurset "Åpne opp for Universet"?

Trykk her for å lese mer om det.😇

Bli i medlemskapet Universets Tempel™️ du for healing og frigjøring.

Trykk her for å lese mer om det.💒

Lyst på en reading (et personlig budskap fra Universet)?

Trykk her for å lese mer om det.🔮

I hennes human design står det faktisk skrevet svart på hvitt "du er Universets talsperson for evolusjon på alle livets områder". Linn er også prestinne, aktivator og spirituell lærer og brenner for å hjelpe magiske sjeler som deg til å bygge en magisk relasjon til ditt åndeteam sånn at dere sammen kan skape magi og gjøre det umulige mulig!

Linn Kleppa

I hennes human design står det faktisk skrevet svart på hvitt "du er Universets talsperson for evolusjon på alle livets områder". Linn er også prestinne, aktivator og spirituell lærer og brenner for å hjelpe magiske sjeler som deg til å bygge en magisk relasjon til ditt åndeteam sånn at dere sammen kan skape magi og gjøre det umulige mulig!

Back to Blog